HOME

Een Greep uit Onze Realisaties

Er waren geen stoute kinderen dit jaar en daarom organiseerde bakkerij Verhelst-Buys, in samenwerking met 2BEES, opnieuw de Sinterklaas Actie. De winnaars, zo’n 20-tal kinderen, werden op 2 december en 3 december verrast met een heerlijk ontbijt persoonlijk geleverd door zwarte piet. Zwarte piet maakte ook deze keer graag wat tijd vrij voor een gezellig praatje met elk kind.

Bekijk hier de foto’s van de winnaars.

Bekijk De Winnaars

Op zaterdag 3 december en zondag 4 december leverde zwarte piet elke bestelling met minstens één kinderontbijt persoonlijk af. Zwarte piet maakte graag extra tijd vrij voor een praatje met elk kind.

Bij Bakkerij Verhelst – Buys kreeg je bovendien per aankoopschijf van 10 eur sint-artikelen (chocolade, marsepein en speculaas) een ticket om deel te nemen aan hun Sinterklaasactie. Een onschuldige hand zorgde bijkomend voor enkele kinderen die we konden verrassen met een heerlijk kinderontbijt afgeleverd door Zwarte Piet! Bekijk hier de foto’s van de winnaars.

Bekijk De Winnaars

Reacties van onze klanten …

“Alweer een super ontbijt gehad en het Piet bezoek was super!”

Lesley L / Beveren / 3 dec 2016

“Bedankt voor het super heerlijk ontbijt! Wij hebben er echt van genoten. Zwarte Piet nam echt zijn tijd om bij de kinderen te zijn. Hij was echt mooi gekleed. Het was allemaal top!”

Iris H / Melsele / 4 dec 2016

Reactie van onze klant …

“Gefeliciteerd met het mooie en goede werk. Alles was perfect in orde! Ook de voorbereidingen en de ophaling van het materiaal is vlot verlopen, iets waar we in het verleden mindere ervaringen met hebben gehad.”

Yannick VdM / Itho Daalderop / Sint-Niklaas / 14 april 2016